Breaking Dawn

11 mars 2011

Jag har hamnat i en lässvacka...

...och därför har inget gjorts på bloggen under en lång tid. Jag känner mej inte alls sugen på att läsa böcker längre, det känns riktigt hemskt! Jag hoppas att det går över snart. Men det är därför det är så tyst här.

10 kommentarer:

  1. Se dig om efter nya böcker, andra genrer, klassiker kanske? Det gäller bara att hitta rätt bok eller författare, så är du igång igen!

    SvaraRadera
  2. Ta det bara lugnt - läsande går i cykler och det är inte alltid man känner motivation. Håller även med "Mamma" - hitta rätt bok så kommer lusten tillbaks. Jag rekommenderar "Vad mina vänner inte vet", "Vad min flickvän inte vet" av Sonya Sones - skrivna på vers och jättefina samt Rick Riordans "Percy Jackson - född till hjälte". De är bra berättelser med "lagom" mycket motstånd :-)

    SvaraRadera
  3. Hoppas att du kommer igång i alla fall någon gång :)

    SvaraRadera
  4. Suck, jag skrev en lång kommentar och så bara försvann den!
    Jag brukar också hamna i svackor men det går över! Ta en paus bara så ska du se att du snart är sugen på nya och bra böcker igen! :D

    Jag har också kommit igång med min blogg igen, bokmalar.blogg.se! Har varit väldigt dålig på att blogga, inget internet inget sug på att läsa osv. Men nu är jag igång!

    Sen undrade jag om du skulle vilja maila? Alltid roligt att diskutera böcker, men det kan bli lite svårt över bloggarna om man vill skriva mycket.

    kram Linnéa

    SvaraRadera
  5. Den kommer igjen snart senast din bursdag! Kram. P

    SvaraRadera
  6. Och på svenske d kommer snart tillbake kanske i andra former senast din födelsedag 7.e juni!!! Kram. P

    SvaraRadera
  7. Bara så du vet så saknar jag dina inlägg! :'(

    SvaraRadera
  8. Hejsan! Jag saknar verkligen din blogg. Hoppas du kommer tillbaka snart!

    SvaraRadera
  9. Även om du inte bloggar särskilt aktivt längre vill jag ge dig utmärkelsen Liebster Blog Award. Hoppas du återkommer!

    SvaraRadera
  10. nu har du varit borta i 7 månader.Skärpning!

    SvaraRadera