Breaking Dawn

20 mars 2010

Avatar på bio

De allra flesta filmfantaster har nog redan sett Avatar på bio - och därför bestämde jag mej för att se den med min mamma idag. Hon ville inte se den först, den "verkar tråkig och passar inte mej" och "jag kommer att somna om vi ser den."
Vi såg den inte i 3D, men effekterna man fick av att sitta i biosalongen var fantastiska. Jag var nära att gråta flera gånger och var alltid spänd i kroppen när någon Avatar blev jagad. Filmen höll på i nästan tre timmar, och jag ångrar inte för en sekund att jag såg filmen - den är helt fantastisk!
Har även hört att en Avatar 2 ska göras. Åh, jag längtar verkligen tills den får premiär!
(Så fort filmen slutade sa jag: "Äh, den verkar tråkig. Den passar inte mej. Jag tror jag kommer att somna." till mamma som satt bredvid, helt uppslukad av filmen. Hehe, där ser man;)
Har ni sett Avatar? Är den lika otrolig som jag beskriver den?

1 kommentar:

  1. Jag håller helt med, den är lika fantastisk som du säger. Jag skrev också lite kort (eller ja, kort och kort...) om filmen, mina ord finns för allmän beskådan på Bokhyllan. :D
    Jag ser att du nappade på gadgeten, hade vi startat vår blogg några månader tidigare så skulle gadgeten fått en hedersplats nånstans!
    /L

    SvaraRadera