Breaking Dawn

28 april 2010

Lite uppdatering

Det är en del som händer i dagarna. Igår klippte jag mej i page(kortare hår fram till och så sluttar det bakåt)och det blev jag nöjd med:) skulle såklart laddat upp en bild om min mobil fungerade vilket den inte gör. Härmomdagen blev den helt paj, skärmen flimrade och när jag gick till Telenor sa de att "skärmen är sönder, då får du skaffa en ny." Det där fattade jag inte riktigt. Hur kan hela mobilen vara sönder om bara skärmen var det...?
Så jag har varit mobillös ett tag, men det är inget stort problem. Till helgen ska jag skaffa en ny:)
Och apropå igår postade jag mitt bokpaket då(sista dagen eftersom jag inte kunnat göra det tidigare)och den jag skickat till borde fått den idag eller få den imorgon. Och apropå bokpaket så har jag kommit in en bit på en av de böcker jag fick i mitt bokpaket, Boktjuven, och den är ruskigt bra.
Jag ska skriva mer om det här i ett eget inlägg, så det här är bara en kortsammanfattning:
Ungdomsfullmäktige i Göteborg som jag är med i har en Vårkampanj varje år. I år heter den Luften är fri och kommer innefatta två kulturveckor i Göteborg för unga, vecka 18-19. Det kommer bli dans, musik, kläder, litteratur och däribland en bokhörna. Gissa vem som sitter där?:) Det kommer bli bokbyte, recensioner och disskutioner. Världskulturmuseet i Göteborg(bakom Universeum)onsdag den 5:e maj kl. 16-20.
Skriver mer om det snart, lovar:) är det någon som eventuellt kommer?

2 kommentarer:

  1. Roligt att du gillar Boktjuven! Det är jag som är din hemliga bokvän!

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för ett jättebra bokpaket! :) Kul att höra att Boktjuven verkar infria förväntningarna. Det blir spännande att jämföra vad vi tyckte om böckerna sen!

    SvaraRadera