Breaking Dawn

08 maj 2010

Vinnare i KP-tävlingen är...

Först och främst måste jag skriva om att jag stötte på Martin Stenmarck på KappAhl idag! I Göteborg! Jag var där med en kompis då hon pekade på honom och sa att det var Martin Stenmarck. Vi tjafsade lite om hur vi skulle gå fram till honom och fråga om det var han, men till slut gick jag bara mot honom och sa "Hej! Är du Martin Stenmarck?" Och det var han! Men jag hann inte med någon autograf, snyft:(
Men eftersom jag tycker om många av hans låtar var det kul att stöta på honom! (Stöta , inte stöta på som min kompis hörde det...).
Nu över till det jag tänkte skriva om! Igår var sista dagen att anmäla sej i utlottningen av den senaste KP-tidningen, och som skrivet skulle jag dra lott om vem som vinner den. Det var sammanlagt 3 deltagare i tävlingen.
En röd plastskål och tre lappar, numrerade med siffrorna 1, 2 och 3. Nummer 1 är den första tävlande/kommentaren, nummer 2 den andra och nummer 3 förstår ni nog att den tredje är.
Och den lapp jag fick upp(med slutna ögon)hade nummer 2 skrivet på sej!
Alltså har den andra kommentaren(som var Anonym)vunnit KP:n! Stort grattis! Jag mejlar dej och ber om din adress så skickar jag iväg tidingen så fort som möjligt;)

1 kommentar: