Breaking Dawn

17 september 2010

I dessa valtider...

Idag var det skolval på min skola. Jag tror att alla skolor i hela Sverige har det, från årskurs 7 till gymnasiet, fast jag kanske har fel? Jaja. Jag röstade på Miljöpartiet och hoppas att dom får många röster till på söndag.
Sedan fick vi veta att typ hälften röstat på Socialdemokraterna, sedan kom Moderaterna, Månspartiet(partiet skapades på vår skola - för förändring, humor och vänstertrafik!)och Miljöpartiet(:D).
Här är Månspartiets reklamfilm(börjar nästan ångra att jag inte röstade på dom...):
Framöver kommer det bli dålig uppdatering på bloggen(läs mitt förra inlägg så förstår ni...)så recensionerna kommer också dröja. Men läsandet går det lättare med och jag har snart läsa halva Saker som aldrig händer:
"Andreas är ihop med Hanns sen ett år, och han tror att han känner henne. Samma med killarna i hans klass. Men Hanna, och även kompisarna, sviker Andreas, och han blir helt knäckt. Hur går man vidare? När ska det sluta kännas? Och vad gör man när saker som aldrig händer, faktiskt händer?"
Vad röstade ni på i Skolvalet?

2 kommentarer:

  1. Jag röstade också på Miljöpartiet i vårat skolval :) Men hade vi haft ett Månsparti på min skola hade jag nog röstat på det xD

    SvaraRadera
  2. Svar: Moderaterna och Folkpartiet kom nästan exakt lika :S

    SvaraRadera