Breaking Dawn

22 juni 2009

"När jag hör din röst" av Stephenie Meyer

Bella firar sin 18-årsdag hos med Edward och hans familj. Men när Bella skär sej och börjar blöda klarar inte Jasper det - han går till attack mot Bella. De andra lyckas stoppa honom, men Edward tycker att han har försatt Bella i för stora faror. Han flyttar ifrån Forks med sin familj, utan att ta med Bella. "Det kommer att bli som om jag aldrig har existerat."
Drygt ett halvår efteråt är Bella fortfarande olycklig över att Edward har lämnat henne och hon tampas med sina mardrömmar varje natt. Men då ser hon hennes räddning: barndomskompisen Jacob. Dom umgås tillsammans väldigt mycket under tiden därefter, men efter ett tag märker Bella att det är något som är fel. Att det inte bara är Edward och hans familj som har en hemlighet...

Jag tycker att boken är, precis som den första boken i Twilightserien(Om jag kunde drömma), gripande och jättebra! Det enda negativa är att den är lite seg i mitten och i slutet.

Apropå: När jag läste den här boken läste jag den oftast på kvällarna klockan 9, sedan fortsatte jag säkert till över 12. Jag fastnade helt enkelt! Och jag anade en hel den grejer med boken(som jag inte tänker avslöja här), som t.ex varför Jacob verkar så konstig, men det är ändå inte helt förutsägbart med boken! Det är det som jag älskar med Twilightböckerna: Så länge ingen annan har avslöjat något för en har man ingen aning om vad som ska hända!

Betyg: 8/10

I samma serie finns:

Av Stephenie Meyer finns också:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar