Breaking Dawn

19 februari 2010

"Genom dina ögon" av Stephenie Meyer

Jorden har ockuperats av Själarna, en art som kontrollerar och tar över människors sinnen. Själarna lever då i deras kroppar, och kroppens förra ägare försvinner.
Vandraren, en av de invaderande Själarna, har bott på många olika planeter innan, och ska nu ta över en människokropp för första gången. Hon har alltid vetat hur svårt det kommer bli att ta över en människas kropp: De starka känslorna och tydliga minnerna är fruktansvärda. Men när hon har vaknat upp i sin nya människokropp upptäcker Vandraren något hon inte räknat med: Kroppens förra ägare vägrar att släppa taget.
Melanie Stryder, den förra ägaren av kroppen, finns alltid i Vandrarens huvud. Hon känner Vandrarens tankar och känslor, liksom Vandraren känner hennes. Dom hatar varandra från första början. Men efter ett tag kommer dom närmare varandra. Deras tankar och känslor smälter samman, dom blir allt mer överens om saker och ting. Melanie fyller Vandrarens minne med bilder av Jared, mannen hon älskar och som är på flykt ifrån Själarna. Till slut rymmer dom ut i vildmarken för att hitta honom - en farlig färd som riskerar bådas liv.
Jag tycker att den har boken är fantastisk! När jag fick reda på att Stephenie Meyer skrivit ännu en bok, tvekade jag inte att läsa den. Det är en av dom bästa böcker jag någonsin har läst. Den är gripande, känslomässig och en riktig bladvändare. Det finns många avsnitt i boken som jag älskar, och helt enkelt inte kan beskriva! Men jag kunde inte lägga ifrån mej boken när jag väl kom in i den(efter några kapitel).

Apropå:

Betyg: 10/10

I samma serie:
 • The Soul(Engelsk titel, har inte kommit ut än)
 • The Seeker(Engelsk titel, har inte kommit ut än)
Av Stephenie Meyer finns också:

6 kommentarer:

 1. Jag visste inte att det skulle komma uppföljare! Var läste du om det?

  SvaraRadera
 2. På det svenska TheHostMovie-forumet(länken finns i inlägget);) men det kommer att dröja länge innan dom ges ut:(

  SvaraRadera
 3. JAG ÄLSKAR DEN BOKEN!!! kan inte du lägga ut om det kommerr een film eller nt och i såfall tareda på när?

  SvaraRadera
 4. Absolut! Genom dina ögon/The host kommer att bli en film, men inte på ett bra tag tyvärr...men jag ska absolut skriva om det så fort jag får reda på något nytt;)

  SvaraRadera
 5. Jag ska precis börja att läsa den. :)

  / JiN

  SvaraRadera
 6. Jag håller på med den. Jag tycket att den är as bra!!!!!

  SvaraRadera